Glan-o is een idee

De droom van Glan-o:

meer energie op de werkvloer!

Glan-o is begonnen met een droom, een puur idee: de droom om mensen terug energie te geven op de werkvloer. Glan-o wil dat mensen meer plezier hebben in hun job door hen beter te positioneren. Glan-o wil u een betere zithouding geven, u de ultieme ondersteuning bieden, maar ook zorgen voor optimale veiligheid, ecologische mobiliteit én een vleugje design. Glan-o staat voor:

-optimale functionaliteit - ergonomisch design - ecologische mobiliteit

Energie voor uzelf, uw gezin en in uw vrije tijd

Ons doel:

dat u minder (nutteloze) energie verbruikt tijdens uw werkdag. Zo heeft u ’s avonds nog energie over voor uzelf, uw gezin en uw vrijetijdsbestedingen. Door voor een degelijke ondersteuning te kiezen op het werk met een ergonomische werkstoel of  met een elektrische scooter zoals de Kyburz DXS of DXP. U ervaart een betere bloeddoorstroming en krijgen al uw spieren meer zuurstof. U voelt zich sterker, energieker en klachten zoals rugpijn, schouder- en nekpijn, pijnlijke, stijve arme verdwijnen.

 

 

 

 

De Droom is werkelijkheid geworden!

Met de kennis uit de orthopedie hebben we nieuwe producten ontwikkeld voor bedrijven en voor particulieren. En dit alles samen met een vleugje design. Alle producten van Glan-o vinden hun oorsprong in de medische en orthopedische sector. We hebben ze zo gemaakt dat ze voor uw bedrijf, uw werknemers en hun welbevinden en gezondheid een enorme meerwaarde kunnen betekenen. Het was een lange zoektocht naar de juiste instellingen en materialen. En de input die we terugkregen uit bedrijven was van onschatbare waarde. Het idee is een droom geworden en de droom is werkelijkheid geworden!

Vandaag werken we onvermoeid verder aan nieuwe concepten, nieuwe bewegingen en verbeteringen.

Wilt u de droom van Glan-o graag zelf beleven? Test dan een van onze producten!

Stuur ons een mail of bel 053 68 20 86!